Dagje uit in Breda? Deze hotspots moet je bezoeken

Een van de leukste steden om te bezoeken in Noord-Brabant is misschien wel Breda. Deze Bourgondische stad is rijk aan cultuur, geschiedenis en natuur, waardoor je een hele dag kan volproppen met activiteiten. Van het bewonderen van de historische gebouwen en de groene parken tot aan het gezellig dineren op de levendige terrassen, deze stad kent vele gezichten. Er hangt altijd een bruisende sfeer in deze stad die ook nog eens een dorps karakter heeft. Voor een intiem en gezellige dag moet je zeker naar Breda gaan. Wij hebben de leukste concept stores voor je klaargezet in dit blog, dus vergeet niet deze te bezoeken.

Vind leuke hebbedingetjes bij Mevrouw Janssen
Uiteraard is het leuk om hebbedingetjes online te kopen met de vele korting codes die influencers misschien aanbieden, maar niets is beter dan urenlang ronddwalen in een lokale concept store. In Breda, richting het Ginneken, vind je een van de parels van de stad: Mevrouw Janssen. In deze winkel vind je van alles wat je nodig zal hebben of willen voor je huis: meubels, kleding, verf, sieraden, accessoires, kleding, noem het maar op. Al de producten zijn van onafhankelijke merken en met liefde uitgekozen. Bovendien kun je bij deze concept store ook terecht voor advies voor je interieur. Alles kan bij Mevrouw Janssen!

Fijn voor de kleintjes: Kloffies & Koffies
Zoek je iets voor je eigen kinderen, neefjes of nichtjes of de jongeren van de buren? Dan moet je sowieso een bezoekje brengen aan Kloffies en Koffies, de enige echte conceptstore in Breda die zich richt op kinderen. In dit paradijs voor de kleine onder ons kun je van alles vinden. Niet alleen verkopen ze er (duurzame) kleding en speelgoed voor kinderen, ook is er een heus café waar je kunt genieten van een koffie of lunch. Het horecagedeelte is ook nog eens uitgerust met een speelhoek, dus perfect om je kind hier even af te droppen, terwijl je een pauze neemt of rustig rondsnuffelt in de winkel. Ook leuk: op woensdagen, vrijdagen en zaterdagen is er ook een kinderkapper aanwezig!

Verantwoord shoppen voor de planeet bij LOYA
Koop je graag cadeautjes of spulletjes voor jezelf die op een milieuvriendelijke manier geproduceerd zijn? Breng dan sowieso een bezoekje aan de must-see duurzame hotspot in Breda, LOYA. Hier kun je terecht voor allerlei soorten interieur spulletjes en lifestyle items, zoals kleding voor mannen en vrouwen, verschillende accessoires en ook nog eens beautyproducten. Bovendien hebben ze ook een webshop waar je dezelfde producten kan kopen voor als je later na je bezoek nog wat wilt bestellen. Duurzaamheid staat bij LOYA op nummer één, dus voor de groene liefhebbers onder ons voel je je hier zeker thuis. Breng dus snel een bezoekje aan LOYA, gelegen aan de Wilhelminastraat 31.