De Stadsboot verovert Singels van Breda

Vanaf deze zomer kun je genieten van een unieke ervaring op het water met De Stadsboot. Deze luxe sloep is de eerste in Breda met een toilet aan boord. De Stadsboot, een voormalige reddingsloep die door eigenaar Don Groenewegen volledig is omgebouwd, vaart nu volledig elektrisch over de singels van Breda en biedt een luxe ervaring voor groepen vanaf 8 personen.

Na zijn studie Business Administration in Amsterdam keerde Don Groenewegen terug naar Breda en zag een kans om het niveau van rondvaarten te verhogen. Hij kocht een 8 bij 3 meter reddingsloep, die ooit diende als noodboot op een cruiseschip in Willemstad, Curaçao. Door het interieur te slopen en te vervangen door een ruime en luxe inrichting, creëerde hij een comfortabele setting voor 25 personen, inclusief een grote tafel in het midden voor hapjes en drankjes.

De dieselmotor werd vervangen door een 100% elektrische motor, met accu’s die ook als ballast dienen. Dit zorgt ervoor dat de boot diep genoeg ligt om onder de laagste brug van Breda door te varen, zonder dat de gasten hoeven te bukken. Voorin de boot bouwde hij een afgesloten ruimte met een toilet, waardoor de tocht zonder onderbrekingen kan verlopen.

Don's ervaring als schipper in Amsterdam en kapitein op jachten in Ibiza en de Côte d'Azur heeft hem geïnspireerd om in Breda een topservice aan te bieden. Het resultaat is De Stadsboot: een luxe concept waarin kwaliteit en service centraal staan. De boot, gedoopt tot "AMBITIE", sluit perfect aan bij het ambitieuze project van de gemeente om de stad een extra dimensie te geven met de nieuwe vaarroute dwars door het centrum.


Voor een luxe ervaring met jouw team, vrienden, of familie, kun je nu De Stadsboot boeken. Er zijn verschillende arrangementen beschikbaar, zoals de BBQ boot, Borrelboot, Sushiboot, Drankjesboot, Cocktailboot, en Lunchboot.

Boek De Stadsboot nu via www.destadsboot.nl of bel 0649612753.