Deze zomer tovert CrossArts het Havenkwartier om tot een magisch kunstdoolhof

Deze zomer tovert CrossArts het Havenkwartier om tot een magisch kunstdoolhof. Met als kloppend hart: het Speelhuis 2.0, een kunstzinnige ‘remake’ van het historische Speelhuis van de Nassaus in het jaar 1624. Zes weken lang ben je hier welkom voor een zinnenprikkelend kunst- en cultuurprogramma.


Spelen is elkaar ontmoeten, leren kennen en oefenen in samenwerken. Kunnen we spelenderwijs onze stad verduurzamen? Ga mee op ontdekking in het Havenkwartier!

Spelen is het CrossArts-thema voor 2023. Met als tijdelijke hotspot: de met kunstproducent Mothership ontwikkelde kunstmanifestatie SPEEL!. Zes weken lang ga je op ontdekkingstocht in en rondom een magisch kunstdoolhof. Om uiteindelijk de weg naar het Speelhuis 2.0 te vinden: een kunstzinnige reconstructie van het historische Speelhuis uit 1624. Met deze speelse publieksmanifestatie nodigt CrossArts je uit om, geïnspireerd door de geschiedenis, mee te denken over de nieuwe toekomst én betekenis van het Havenkwartier. Kom je ook?

KOM JE OOK ONTDEKKEN?
Met SPEEL! nodigen we je uit om op ontdekking te gaan. Naar nieuwe indrukken en inspiratie: in elke tuinkamer beleef je iets nieuws! Maar óók: naar het Havenkwartier en de nieuwe toekomst én betekenis van dit gebied, waarin creativiteit, vergroening en duurzaam bouwen een nadrukkelijke rol zullen hebben.