Een nieuwe start voor Restaurant De Vrijheid

Restaurant De Vrijheid in Oosterhout gaat een nieuwe fase in met de komst van de nieuwe eigenaren, Rik en Lieke Siemons. Vanaf 1 mei hebben zij het roer overgenomen en beloven een frisse wind te brengen in de geliefde eetgelegenheid.


Gelegen aan de schilderachtige Heuvel, met een prachtig terras dat uitkijkt op het groene Slotpark, staat De Vrijheid bekend om zijn Bourgondische gastvrijheid en kwalitatieve keuken. Met de overname door Rik en Lieke, die beiden een passie voor koken en gastvrijheid delen, zal deze traditie voortgezet en verrijkt worden.

De nieuwe eigenaren zijn geen onbekenden in de culinaire wereld en van Restaurant De Vrijheid, Rik werkte er namelijk al zes jaar als chefkok en nu bundelt het duo hun ervaring en enthousiasme om Restaurant De Vrijheid te runnen.

 “We zijn ontzettend blij en trots dat we deze stap kunnen zetten. De Vrijheid is een prachtige plek waar we onze gasten willen verwennen met heerlijke gerechten en een warme sfeer,” zegt Rik Siemons.
Het restaurant is geopend van woensdag tot en met maandag, met een uitgebreide lunch- en dinerkaart. Ook biedt De vrijheid de mogelijkheid tot ‘shared dining’ gedurende de hele dag, waarbij gasten samen kunnen genieten van diverse kleine gerechten en er is zelfs de mogelijkheid tot een high beer/wine.

“We kijken ernaar uit om onze gasten te mogen ontvangen en hen kennis te laten maken met onze visie op gastronomie." voegt Lieke Siemons toe.