Een gezellig vriendinnenuitje naar het bruisende Breda

Al tijdenlang hebben jullie het er binnen de vriendinnengroep over om eens een paar dagen met elkaar op pad te gaan. Nu gaat het dan toch eindelijk gebeuren. Iedereen heeft vrij gevraagd van het werk, de oppas is geregeld dus de dames kunnen op stap. Alleen, waar gaat de reis naartoe? Natuurlijk gaan jullie een aantal activiteiten ondernemen, een beetje cultuur ontdekken en ondertussen leren jullie iets van de historie. Maar het allerbelangrijkste is toch wel dat jullie er kunnen shoppen en stappen. Nou dames, Breda heeft het allemaal! Dus pak de weekendtas maar in en bereid je voor op een onvergetelijk vriendinnenuitje in deze bruisende en bourgondische stad.

Ontdek de stad vanaf het water
Wist je dat je in en rondom Breda heerlijk kunt varen? Zelf peddelen in een kano, varen in een sloep of met de motorboot: het kan allemaal. De singels van Breda zijn leuk om met een boot te verkennen terwijl je ook heel van de stad zelf ziet. Wanneer jullie geen zin hebben om zelf een boot te besturen is een rondvaart een goede optie. Onderweg vertelt een schipper je van alles over de bezienswaardigheden van Breda. Of je huurt een sloep met schipper waar je kunt genieten van het fraaie uitzicht onder het genot van een drankje. Wat het ook wordt, op het water is een leuke en ontspannen manier om het vriendinnenuitje in Breda te starten.

Het gezellige uitgaansleven
Breda is ‘the place to be’ wanneer jij en je vriendinnen houden van het uitgaansleven. Met een zeer uitgebreid aanbod aan horecagelegenheden die op loopafstand van elkaar liggen vind je altijd wel iets waar jullie je prima zullen vermaken. Voordat je je in het bruisende uitgaansleven stort moet er natuurlijk wel eerst worden gegeten. Ook qua eetgelegenheden heb je in Breda meer dan genoeg keuze. En bij mooi weer kun je heerlijk op één van de vele terrassen genieten van een voortreffelijke maaltijd. Trek die leuke outfit aan wat je vanmiddag in de stad hebt gescoord, verzorg je make-up plus haren en draag sieraden zoals de oorringen die je zo prachtig staan.Let the party begin! Jij en je vriendinnen zijn helemaal klaar om een avondje te happen en stappen in Breda.

Shoppen tot je erbij neervalt
Wanneer jullie dol zijn op winkelen kun je in Breda je hart ophalen. Er zijn een aantal grote winkelstraten te vinden zoals de Ginnekenstraat, Lange Brugstraat, Karrestraat en Eindstraat. Bekende grote modeketens, knusse boetiekjes of unieke winkeltjes: voor ieder wat wils en voor elke smaak. Schoenen, kleding, leuke hebbedingetjes, woonaccessoires of cadeautjes voor het thuisfront. Wanneer je in Breda niet slaagt voor je aankopen, dan slaag je nergens. Geniet van de gastvrijheid waar Brabant zo bekend om staat en ontdek zelf waarom Breda een uitstekende keuze is voor een paar gezellige shop -en stapdagen met je vriendinnen.